Ηλεκτρονικές κλειδαριές ξενοδοχείου Onity

Κορυφαίες Ηλεκτρονικές κλειδαριές κάρτας Onity για ξενοδοχεία 

με πιστοποίηση ποιότητας CE, 

EPP, EH&S, ISO, BHMA.

Παράγονται εδώ και δεκαετίες στην Ισπανία από την μεγαλύτερη εταιρεία κλειδαριών και συστημάτων ξενοδοχείου Onity, μέλος του Ομίλου UTC.

 

Με πάνω από 5.000.000 εγκατεστημένες κλειδαριές σε 22.000 ξενοδοχεία παγκοσμίως, και με 40.000 κλειδαριές εγκατεστημένες σε εκατοντάδες ξενοδοχεία στην Ελλάδα,

η Onity παραμένει ο κορυφαίος κατασκευαστής ξενοδοχειακών συστημάτων ασφαλείας με διασφάλιση ποιότητας ISO9001 14001 και ο επιλεγμένος προμηθευτής 250 διεθνών ξενοδοχειακών αλυσίδων.

Με την καλύτερη υποστήριξη μετά την πώληση,

 

καθώς οι κλειδαριές και τα συστήματα ασφαλείας Onity υποστηρίζονται διαρκώς στην Ελλάδα από τον Επίσημο Αντιπρόσωπο της Onity την LOFT, τους συνεργάτες της, αλλά και απ’ ευθείας από τα κεντρικά της Onity στην Ισπανία.

Ηλεκτρονικές κλειδαριές μαγνητικής κάρτας

Magnetic Stripe Card Locks

Ηλεκτρονικές κλειδαριές Onity Trillium mag stripe και Trillium ADVANCE mag stripe, λειτουργούν με κάρτες μαγνητικής λωρίδας (mag stripe) ή και με το κινητό.

Είτε σε μοντέλο με μονοκόματο σώμα (Trillium Mag) είτε σε μοντέλο με εξωτερικό μέρος σε δύο μέρη (Trillium ADVANCE mag stripe), με πάνω από 5.000.000 κλειδαριές τοποθετημένες οι κλειδαριές Onity είναι οι πλέον διαδεδομένες σε ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα για τις κλειδαριές Onity Trillium Mag και ADVANCE Mag εδώ.

Ηλεκτρονικές κλειδαριές κάρτας RFID

RFID Card Locks

Ηλεκτρονικές κλειδαριές Onity Trillium RFID και Trillium ADVANCE RFID, λειτουργούν με κάρτες ραδιοσυχνότητας (RFID) ή και με το κινητό.

Είτε σε μοντέλο με μονοκόματο σώμα (Trillium RFID) είτε σε μοντέλο με εξωτερικό μέρος σε δύο μέρη (Trillium ADVANCE RFID), με πάνω από 5.000.000 κλειδαριές τοποθετημένες οι κλειδαριές Onity είναι οι πλέον διαδεδομένες σε ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα για τις κλειδαριές Onity Trillium RFID και ADVANCE RFID εδώ.

Ηλεκτρονικοί κύλινδροι κάρτας RFID

RFID Card e-Cylinders

Η πιο minimal λύση ηλεκτρονικής κλειδαριάς είναι ο ηλεκτρονικός κύλινδρος Onity e-cylinder MAX και Onity e-cylinder AUTOMAX.

Αντικαταταστήστε τους απλούς κυλίνδρους σας με κλειδί, με τους ηλεκτρονικούς κυλίνδρους Onity.

Με πιστοποίηση λειτουργίας σε εξωτερικούς χώρους IP67.

Δείτε περισσότερα για τους ηλεκτρονικούς κυλίνδρους Onity e-cylinders εδώ.

Ηλεκτρονικές κλειδαριές ξενοδοχείων

που ανοίγουν με το κινητό τηλέφωνο

Η LOFT προσφέρει εδώ και πολλά χρόνια διάφορα συστήματα κλειδώματος που, για λόγους ευκολίας, ανοίγουν με το κινητό τηλέφωνο του πελάτη, ώστε να μην χρειαστεί η συνάντηση ιδιοκτήτη / διαχειριστή του καταλύματος και του πελάτη, πράγμα χρήσιμο, ειδικά εάν ο πελάτης φτάνει στο κατάλυμα ώρα ή μέρα κατά την οποία ο ιδιοκτήτης αδυνατεί να παραβρίσκεται εκεί για να τον συναντήσει.

Με την έλευση του κορωνοϊού covid-19, υπάρχει ένας ακόμη σημαντικός λόγος για την χρήση συστημάτων που δεν απαιτούν την συνεύρεση και επαφή ιδιοκτήτη και πελάτη.

Ο πελάτης λαμβάνει έναν κωδικό ή μια εφαρμογή στο κινητό του, και ανοίγει την κλειδαριά την ημέρα και ώρα που έχει συμφωνηθεί.

Δείτε περισσότερα εδώ.